Logo Linde en Co tandartspraktijk Assen
Heeft u vragen?
0592 - 318 431

Inge van der Linde - Top

In 2006 ben ik voor het eerste in de wereld van de tandheelkunde gestapt. Voor die tijd was ik als Radiodiagnostisch Laborant te vinden op meerdere röntgenafdelingen van ziekenhuizen in Rotterdam, Amersfoort en Groningen. De overstap leek toen niet zo voor de hand liggend, maar sinds mijn opleiding tot praktijkmanager heb ik niet meer getwijfeld aan mijn besluit. In mijn functie mag ik me met veel verschillende dingen bezighouden en laat daarnaast ook ruimte voor begeleiding van klanten. Ik doe mijn werk met passie voor de tandheelkunde en dat maakt het voor mij tot een leuk vak.

Inge en haar vrije tijd

Vergroot afbeelding Inge, praktijkmanager en preventieassistente Inge, praktijkmanager en preventieassistente

Inge vergeet wel eens dat er ook nog zoiets als vrije tijd is. Vooral door de weeks is dit een weinig gehoorde term in Inge’s leven. Naast een fulltime baan en de zorg voor haar kinderen komt het niet vaak voor dat er voor 21:00 uur rust in de tent is. Maar als het dan eenmaal zo ver is vind zij het heerlijk om even helemaal niks te doen voor de televisie. Inge heeft het ook ontdekt dat het lezen van een goed boek dan ook wel heel erg lekker is. In de winter doet ze dit graag bij de haard en zomers heerlijk buiten op het terras. In de weekenden is er meer tijd voor ontspanning en dan staan zon, zee en strand hoog op de lijst. In de wintermaanden verruild ze het stand voor het bos en met een beetje geluk, de ijsbaan.

Inge in beweging

Stilstand is achteruitgang, moet ook Inge gedacht hebben toen ze twee geheel nieuwe hobby’s aan haar lijstje toevoegde. Kite-surfen en pianospelen. Pianospelen is echt een ding voor de donkere avonden. En omdat Inge met de zomerdag nooit binnen wil zitten heeft ze voor het mooie weer kite-surfen toegevoegd.

Het thuisfront

Inge woont samen en heeft twee kinderen. Haar vriend heeft ook twee kinderen. Een groot deel van de tijd zijn ze dan ook met z’n zessen. Vaak is het dan een dolle, maar gezellige boel in huis.

Samenvattend

Het gehele verhaal in een notendop.

  • Is gek op de buitenlucht
  • Is altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen
  • Is dol op haar kinderen en heeft hieraan haar handen vol
  • Zit van april tot en met oktober buiten
  • Kan met haar oren wapperen :-)

Gele bulletTandartspraktijk Assen

De tandheelkundige praktijk Linde & Co is gehuisvest in een Rijksmonument daterend van 1885. Aan de gevel en het plafond van de gang is dit nog duidelijk zichtbaar, verder is het pand volledig gemoderniseerd, passend bij onze moderne praktijk voering.

Roze bulletWie is wie, en wie doet wat?

Afbeelding tandarts Frank van der Linde

Frank van der Linde, tandarts met passie voor het vak.

Tevens eigenaar van de praktijk Linde & Co.

Meer over de tandarts

Groene bulletWaar en wanneer

Ma t/m Do: 08.30 - 12.30 en 13.30 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.30

Tel bereikbaar; vrijdag van 08.30u tot 12.30u en van 13.30u tot 15.00u. (alleen in de oneven weken)

Collardslaan 2
9401 GZ Assen T: 0592 - 318431
E: info@linde-co.nl
Bekijk onze locatie op een plattegrond

U gebruikt een sterk verouderde browser!

Wij willen u erop wijzen dat u met een sterk verouderde en onveilige browser over het internet surft en dat wij deze niet meer ondersteunen.

Hij is zelfs zo oud dat Mircosoft deze versie niet meer ondersteund omdat deze gevaarlijk en vatbaar voor aanvallen van buitenaf is.

Voor een geweldige en veilige ervaring kunt u het beste gebruik maken van de vele gratis alternatieven.