Logo Linde en Co tandartspraktijk Assen
Heeft u vragen?
0592 - 318 431

Vragen met de antwoorden

Hier vindt u vragen met de daarbij behorende antwoorden. Staat uw vraag/antwoord er niet tussen? Stuurt u dan ons een e-mail met uw vraag, dan zullen we deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Antwoorden

Mijn eerste bezoek bij jullie heet een intake, wat houdt dit in?

Wij reserveren voor al onze nieuwe patiënten een half uur. In die tijd maken we kennis met elkaar. Er wordt er een intake , een röntgen- en een uitgebreid gebitsonderzoek gedaan. Daarna wordt dit alles met u besproken. Wij stellen voor u een behandel- en zorgplan op. U weet dan precies hoe uw gebit er aan toe is.

Terug naar boven

Bij mijn vorige tandarts duurde een periodieke controle maar 5 minuten, waarom bij jullie een half uur?

Wij reserveren voor al onze patiënten een half uur. In die tijd wordt uw gehele gebit professioneel gereinigd en krijgt u uitleg over hoe u zelf uw gebit het beste kunt onderhouden. Wij geloven heel sterk in preventie: voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast wordt uw gebit ook nog gecontroleerd. U hoeft dus maar één keer te komen.

Terug naar boven

Ik wil graag wittere tanden, is bleken slecht?

Wanneer het bleken professioneel gebeurt is dit niet slecht voor uw gebit. Of dit voor u een juiste keuze is kunt met ons bespreken. Bestaande vullingen en kronen bleken bijvoorbeeld niet mee. Wanneer bleken geen goede optie is dan zijn er verschillende ander mogelijkheden zoals schildjes (facings). Bijna altijd is er wel een goede oplossing te bedenken.

Terug naar boven

Word ik bij jullie altijd door dezelfde preventie assistente geholpen?

Het team van Linde & Co. bestaat uit meerdere preventie assistentes. Het is dus goed mogelijk dat u niet altijd dezelfde treft. Indien u dat wel wilt kunt u bij het maken van de afspraak om uw favoriete preventie assistente vragen.

Terug naar boven

Wat is de beste leeftijd om met mijn kindje voor het eerst naar de tandarts te gaan?

Wij adviseren om uw kindje vanaf 2 jaar mee te nemen voor controle. Op deze leeftijd zijn ze nieuwsgierig en wennen ze snel aan het tandarts bezoek.

Terug naar boven

Gele bulletTandartspraktijk Assen

De tandheelkundige praktijk Linde & Co is gehuisvest in een Rijksmonument daterend van 1885. Aan de gevel en het plafond van de gang is dit nog duidelijk zichtbaar, verder is het pand volledig gemoderniseerd, passend bij onze moderne praktijk voering.

Roze bulletWie is wie, en wie doet wat?

Afbeelding tandarts Frank van der Linde

Frank van der Linde, tandarts met passie voor het vak.

Tevens eigenaar van de praktijk Linde & Co.

Meer over de tandarts

Groene bulletWaar en wanneer

Ma t/m Do: 08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.30
Telefonisch bereikbaarheid Ma t/m Do: 8.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30

Collardslaan 2
9401 GZ Assen T: 0592 - 318431
E: info@linde-co.nl
Bekijk onze locatie op een plattegrond

U gebruikt een sterk verouderde browser!

Wij willen u erop wijzen dat u met een sterk verouderde en onveilige browser over het internet surft en dat wij deze niet meer ondersteunen.

Hij is zelfs zo oud dat Mircosoft deze versie niet meer ondersteund omdat deze gevaarlijk en vatbaar voor aanvallen van buitenaf is.

Voor een geweldige en veilige ervaring kunt u het beste gebruik maken van de vele gratis alternatieven.