Logo Linde en Co tandartspraktijk Assen
Heeft u vragen?
0592 - 318 431

Astrid van de Vijver aan het woord

Ik ben Astrid en de receptioniste van tandheelkundige praktijk Linde & Co. Als u naar de praktijk belt krijgt u 9 van de 10 keer mij aan de telefoon en ook voor het maken van een vervolgafspraak in de praktijk is de kans groot dat u mij treft.

Ik ben geboren en getogen in Drenthe en 10 jaar geleden naar Amsterdam vertrokken om de grote stad te ontdekken. Na de geboorte van mijn tweede kindje de beslissing gemaakt om weer terug te keren naar het rustieke Drenthe.

Vergroot afbeelding Astrid, receptioniste Astrid, receptioniste

Astrid en haar vrije tijd

Muziek luisteren doe ik dus erg graag, en in mijn vrije tijd vind ik het geweldig om concerten te bezoeken en dan vanzelfsprekend in Amsterdam. Met name de concerten voorzien van een stevige gitaar zijn favoriet. Verder vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn kindjes. Lekker fietsen in het bos of naar de kinderboerderij. Als u dus iemand (vals) zingend op de fiets ziet met 2 meezingende kindjes is de kans groot dat u mij hoort!!

Gele bulletTandartspraktijk Assen

De tandheelkundige praktijk Linde & Co is gehuisvest in een Rijksmonument daterend van 1885. Aan de gevel en het plafond van de gang is dit nog duidelijk zichtbaar, verder is het pand volledig gemoderniseerd, passend bij onze moderne praktijk voering.

Roze bulletWie is wie, en wie doet wat?

Afbeelding tandarts Frank van der Linde

Frank van der Linde, tandarts met passie voor het vak.

Tevens eigenaar van de praktijk Linde & Co.

Meer over de tandarts

Groene bulletWaar en wanneer

Ma t/m Do: 08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.30
Telefonisch bereikbaarheid Ma t/m Do: 8.30 - 12.30 en 13.30 - 16.30

Collardslaan 2
9401 GZ Assen T: 0592 - 318431
E: info@linde-co.nl
Bekijk onze locatie op een plattegrond

U gebruikt een sterk verouderde browser!

Wij willen u erop wijzen dat u met een sterk verouderde en onveilige browser over het internet surft en dat wij deze niet meer ondersteunen.

Hij is zelfs zo oud dat Mircosoft deze versie niet meer ondersteund omdat deze gevaarlijk en vatbaar voor aanvallen van buitenaf is.

Voor een geweldige en veilige ervaring kunt u het beste gebruik maken van de vele gratis alternatieven.